Day 5

Har inte kunnat skriva för internet har krånglat sig.

Igår gick jag och amir på promenad på kvällen. Han skulle köpa protein. Det var mörkt och mysigt :) Vi gick och kolla i olika affärer. Amir köpte en T-shirt till han själv och shorts till mig från Jimmy Jaz.


Idag åkte vi in till Manhattan, pappa stannade hemma. Haha vi gick runt i cirklar, vi var tvungna att fråga runt för att hitta rätt. Som tur så hittade vi affären vi letade efter, det tog några timmar dock haha:'D Där köpte baby lilavita nike skor. Vi var i Manhattan mall, där jag köpte en t-shirt och en klänning. På hem vägen fick jag syn på lila skullcandy's. I was inlooove. So baby bought them for meee =)

klockan e snart 12am so im going to bed
gooodnight <3





matchar min ipod haha

day 3

Det regnar ute så det blir ingen shopping idag. Skönt att bara ta det lungt. Vi kanske ska gå ut en sväng senare till banken.
Sedan vet jag inte vad som händer :)





New York - The city that never sleeps

Har varit i New York i tre dagar nu, än så länge har vädret vart asvarmt. Dock så ska det regna hela helgen (lite skönt är det). Är här med min pappa och min pojkvänn Amir. Vi bor i pappas gamla lägenhet i Brooklyn. Sist jag var här var jag bara sju år så det känns som första gången.

Idag tog vi tunnelbanan, The subway (tänker alltid på Subway mackan, yummy!) till Manhattan för att kolla runt lite. Vi fick göra ca tre byten tills vi kom fram. Människor och traffik överallt! Och byggnaderna var gigantiska. Visst, man har säkert sätt det på tv men i verkligheten är det en helt annan grej. Vi gick mest runt på gatorna, käkade Pizza Hut :D, och småkollade i affärerna. Imorgon blir det riktig shopping, om vädret inte hindrar oss.
Hem vägen var jobbig! Vi var så trötta och hade ont i fötterna, inte hjälpte det att ACn på tunnelbanan inte fungerade! Det var som en bastu! Vi kom iallafall hem säkert :P


Dom två första dagarna har vi mest städat rent i lägenheten, och vi är inte klara än! Igår gick vi till Key Foods och handlade mat. Efter frukosten och yttligare lite städning så gick vi några blocks och kollade på skor ect..  Amir hittade ett bra och billigt gym där han fick träna gratis i fem dagar.

Nu är klockan 5 på morgonen i Sverige, här är den 11 på kvällen.  Alla sover, borde nog också sova. Och då menar jag pappa och Amir, ute är det craazy! Nobody sleeps in NY, verkar så iallafall :P
Skriver mer imorgon.

Good Night dont let the bed bugs bite!
xo ruby

bloglovin