i choose u

(hitta inte orginalet, so enjoy the sims version:P)





someday, we are the ones walking down the isle


city island - bestest picture

Just nu:

 


ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR never ever!




Skippade träningen idag- yoga.
Har vart så duktig och tränat vaaarje dag, igår och i förrgår tränade jag till och med TVÅ gånger! ;D haha
Det där med att man ska dricka kaffe innan träning verka fungera!! Pröva det! Imorgon har jag ätardag, tror inte jag ska överdriva som förra gången. Kommer bara förstöra min diet då.. Får bli Ballerina kladdkakor och kanske nån smoothie. och baby ;P




ÅH måste tipsa om en av dem bästa filmerna!! CiTY iSLAND! Vilken underbar film asså!




USA-Drömmar? OM JAG HAR????? Vart ska jag börja... ♥



...SNART!






the blues

Idag var jag i stan med baby, gjorde några ÄRENDEN OCH HITTADE (ops caps. haha ) en jacka!! Velat ha en sommar jacka och vips! där va DEN! När jag kom hem och prövade den så blev jag lite osäker.. menmen om jag hittar nån bättre får jag väl switch. Köpte en toning och några hårband :) 

Undrar hur jag ser ut i mörkt hår ?!

 


ful den ser ut på bild.. ser bättre ut på ;D






 


week 7

More pics from last week..



Naglarna som ajg gjorde, man ser inte alls bra. jag har för dålig kamera. På tippen är det rosa blommor typ. :P





Fin utväxt va ;D





SANTA!
Slängde två sånna här soppsäckar med kläder



Babies



Tog ner resväskor från vinden, dem fick vädras på balkongen





Fixade och städade mitt rum. tog bort skrivbordet och hyllan. Nu är det sååå mycket mer plats! Tog Lars tv till mitt rum och koppla in dreamcast :D

headache

Blää känner mig inte alls bra, har haft huvudvärk i flera timmar. Väntar på att maten skall bli klar så kanske jag mår bättre.

Pappa kom och hämtade mig hos Amir vid 12 tiden idag. Tränade och mådde asbra efter det! Har fortfarande träningsvärk men inte som igår haha det var cp. Tittade på Doctors på tv. Dem sa att man ska dricka kaffe innan man tränar för att minska träningsvärken! Det skall jag pröva imorgon :)

Sjukt att man blir så glad av lite motion. Har inte tränat på 2 år! Är oftast lat och äter skräpmat varje dag och sällan. Så detta är verkligen en förändring. Fattar bara inte varför jag har huvudvärk, hade det igår också. Tror det är pga av att jag inte använder linser längre och får ofta ont av mina glasögon.. gotta go on a check up..



Jag är så dålig på att lägga upp bilder från mobilen.

Här är några från igår :)
















cheshire cat

Jag har träningsvärk över hela kroppen!! Kunde knappt gå upp ur sängen imorse!  Vaknade vid 11-tiden, käka, sen gick jag ock la mig igen för jag hade ont. haha Och nu vaknade jag precis, ska strax äta min lunch. Skippar nog träningen lr så gör jag den sen.



I love this cat! Måste se filmen :D


Träning dag 1

YEEES! IDAG HÄNDE DET!

Jag började med träningen :D haha *stolt* ligger i Amirs säng och känner hur träningsverken börjar kännas i magen. Får se hur ont jag får imorgon. :P

Kom nyss hit, var med Jay i stan. Jag läste i tidningen förra vckan om att man kunde få håret klippt, färgat och stylat av Sebastian professional. GRATIS. Och vinnaren skulle få produkter. Klart att jag ville gå, mitt hår e bajs just nu. Iaf så vi gick idag. När vi kom fram så var det ett jätte litet rum med ca 20 pers i rummet, vi satte oss längst bak för att vänta på att dem skulle börja. Efter en stund så viskar Jay : Man måste gå som modell, på visning. Jag ba: :O OH NO.

Vi sprang där ifrån hahah.


oh well snart ska vi titta på film :) sen sova, e jätte trött.

godnatt xo ruby


All I got are these photographs

Idag har jag:

Rensat lite i byrån

Sytt kläder

Ätit

Spelat dreamcast

Och nu sitter jag vid datorn med Svinto i knät. Hon sov med mig hela natten. Mysigt att ha henne brevid sig när inte Amir är här. Hatar att vara själv, speciellt i mitt rum när det är kväll. Amir hatar när hon kommer in och hälsar på.. Förlåt baby but I dont care. Jag behöver henne. Även om jag är allergisk.

Min taklampa brukar blinka ganska ofta, såg ett program en gång och de sa att när lampor blinkar så är det typ att en ande vill nå dig lr nån sån skit. Vet inte vad jag ska tro USCH!
Det är en billig lampa, kanske därför. Ibland försöker jag tänka att det är Tiger som hälsar på och det brukar lugna mig. Dont judge me.. Jag tål inte saker som får mig att bli rädd. Och jag saknar faktist min katt. Då och då påminns jag om han och ibland tänker jag inte alls på det, när jag väl gör så känns det som om jag sviker han. Att jag håller på att glömma? Får ont i hela kroppen. Jag tror inte att folk förstår. "Det var bara en katt osv". Men för mig var han allt . När jag var liten så betyde han allt för mig. Han va min bästa vän. Och nu efter 12 år så finns han inte mer. Shockar mig varje gång jag tänker på det. "Han finns inte", han är lixom helt borta.. . Sen måste jag sluta för att inte gråta. Jag orkar inte.



 





hehe blev lite känslomässig.. ohwell jag är tjej så det är väl okey ;P

Clothes anyone ?

Jag är död.. trött alltså.

Har försökt att rensa 2 soppsäckar fulla med kläder och väskor, kunde bara slänga tre plagg :/ Varför kan jag inte bara göra mig av med mer, jag använder ju inte äns 73 % av allt!


Varför är det så svårt?

Måste rensa byrån och gaderoben imorgon, hoppas det går bättre










Ååh jag jag vill bara att det ska vara Juli!!!!!!!!!!!!!!!!!! NUNUNU


USA Bilder

Här är några bilder från mobilen från när vi va i Florida.

  
kissimmee

Här har pappa sitt resort

Amir har ont i magen efter Golden Corrals mega buffe! HAHA
                                           
Lobbyn

Lite bad bilder :D

Min Favorit bild, när jag lyfter Amir :D

Sea World nedan



Isbjörn som sover



big mama



Diet sucks

Nu är jag äntligen hemma hos pappa. Han sa att han hade köpt en ny katt.. Jag ba Okej? (Jag visste att det inte var en riktig katt, för han vill inte ha nån mer) Han gick in i badrummet och ropade att jag skulle komma. Gick mot badrummet och det första jag ser är detta:

   

haha ! Ser ut som Princess..

anyways..
Känns som om min diet går åt skogen. Igår var jag och baby i stan, fick bra nyheter så han tvingade mig att vi skulle fira på Max. Det var vääääldigt gott men inte bra..

  


Jag så så trött på ägg och kyckling. Ska ungefär äta 8 ägg och 2 kycklingfileér varje dag. Jag mår illa, vet inte om jag kommer att klara detta haha.




Money to blow


Åt nyss lunch. 4 st ägg :P Har gått på dieten sen lördags, så det blir snart en vecka. Det går bra faktist. Ska snart börja träna också! :)
Man får lite påsk känsla!!







I tisdags så firade jag och baby våran ett års dag
Vi hade jätte mysigt, vi skulle ut på resturang men vi gör det kanske på söndag. Istället fick jag ha min ätardag (cheatmeal). I två timmar får jag äta så mycket jag vill, det kan vara vad som helst. Så vi beställde pizza :D (ångrar det lite haha) och så gick vi ner till hemköp och köpte massa gott :D


  


Btw, fick resultatet om mina lungor, allt såg bra ut. Bra det, men jag mår fortfarande dåligt?! Min läkare skulle höra av sig snart så får jag åka dit igen för hundratjugonde gången.

 



nu ska vi antagligen spela.. haha

 xo ruby


juste.. lägenheten vi skulle hyra.. FAKE :( menmen.. tror det blir L.A ist.. får se


New me

Kan inte sova. :( har möte imån, sen ska jag o baby till stan snabbt sen hem till mig. Ska börja med dieten och träning imorgon. :-D konstigt nog så ser jag fram emot det! Ser dock MYCKET mer fram emot nästa vecka! På tisdag har jag och baby vart tillsammans ett heelt underbart år! :-D hihi och på söndag är det Alla hjärtans dag :-D extra mysig vecka blir det! Hm.. Röntgen gick bra föresten!Röntgade lungorna, får svar innom en vecka sa dem. Aya ska try to sleep now Godnatt ox ruby



Grr


In loove




Som rubriken säger, Im inlove with Romero Britto's art!!
Såg hans tavlor på kryssningen, där dem gick på aktion, blev helt ... gaga, kär typ :D vet inte vad ja ska kalla det... Menmen ni fattar :P

Den sista bliden är en av mina favoriter!


Olivia

Här är några bilder på Olivia :D


 




så liiiten :P




Hmmm storasyster... känns konstigt :P





bloglovin