Look what baby did :(

Haha vafan :'(


Dreams

I morse drömde jag att Tiger levde. Det var lite konstigt jag vet inte om vi hade grävt upp han eller om det var presic efter han dog. I allafall, han låg på ett bord jag jag gav han lite katt mat för jag såg att han rörde på sig. Han åt det. Jag gav han lite till, så åt han det med. Jag fortsatte att ge han mat tills han reste sig upp och var hur pigg som helst. Sen vaknade jag :(

Efter det drömde jag att jag va tillbaka i N.Y, hos mina cusiner. ÅÅÅH Jag saknar dem så mycket. Jag fick sedan en ide efter att ha stirrat på min anslagstavla i 50 år. BTW den är snar klar :D bilder kommer sen. Tänk om JAG kunde göra det? Det skulle vara så kul. Just gotta keep it a secret.

Nu när jag satte på datorn fick jag ett mail av en tjej jag träffade i Santa Barbara, hon frågade om jag skulle åka tillbaka snart. Då, började jag sakna henne och SB. :( usch, ibland undrar jag vad jag gör här igentligen, det finns så mycket att se och göra här i världen. Det ända som håller mig tillbaka är att jag vill lyckas innom konsten.



pause

Can we get closer?

tyvärr jag hittade ingen "riktig" video... I allafall, Slum Village + Dwele = dreggel! haha jag kom inte på nått bättre..

OLiViA


I want that car!

Dagens låt :) Jag har vart lite frånvarande, i knoow. sowie. Har vart hos mamma hela helgen <3 Min syster är det gulligaste som finns <3 Idag kom jag hem, fortsatte lite på min anslagstalva. Kom dock inte långt, jag var för trött.

IAmT-Pain

Heya! Kom precis hem till baby från mamma. Vi hade så kul! :D Olivia är så underbar!! Jag är helt slut, sitter i soffan med baby & Sina och leker med I am T-Pain :D haha. Ska vila lite till sen ska jag gö mig i ordning, ska ut för första gången på länge. Cider yay ! :D Ha en bra kväll!!

Just the way you are

cool video...

Babysis

 

Idag ska jag och baby hälsa på mamma & Olivia :D Hon har blivigt så stor! <3


I would stop too...

Gud vilken fin låt...

Dolls

Idag åkte jag hem till pappa, fick mycket gjort!
Började på min anslags tavla, (Äntligen!!) ändrade facet på den ena tjejen, målade bakrunden vit och hängslebyxorna! :D


 

Jag är inte riktigt säker på vad de andra tjejerna ska ha på sig och är inte hennes huvud lite förstort?

Vad tycker ni?





Dont let me fall...

Jag älskar allt med denna, musiken, texten & videon <3

Valentine's Day <3

 

Baby laga mat till mig och han <3
Världens goaste pasta Alfredo, Pannkaks tårta och film. Kunde inte bli bättre :D love u <3

Missed me?

Hey kära gammla blogg <3
Jag har äntligen bestämt mig att jag ska börja blogga här igen. Jag var inte nöjd med mina andra bloggar. Nu skall jag föra över mina inlägg från artbyruby bloggen, thank god för att tidinställningarna finns!

 

 


Put your pretty little hand in mine <3


U be the match, Imma be ur fuse, Boom!

Heeeya!
Nu är jag äntligen hemma hos pappa. Känns så tomt utan min bebis. No tears, för imorgon får jag träffa han :D Det är ju trots allt Alla hjärtans dag :D

Såg nyss en bild på en tjejs blog. MÅSTE göra dessa naglar för imorgon:D

http://killercolours.blogg.se/


Klockan är ganska mycket så jag får sätta fart, Godnatt <3

Om ni inte hört Miguel - Sure Thing än så har ni missat något. Jag dör. haha

bloglovin