Who can love u like me ?

 

Den här låten.... ♥



Imorgon drar vi till Danmark en stund för att fira baby sen ska vi nog ut. :)


take me back to the days..

What comes up must come down, but dont let me fall!



We like, några låtar är bra..


Lyssna här: http://www.bobatl.com/album/bob-presents-the-adventures-of-bobby-ray/




Snart fyller min bejbi år ♥

pandaluv

B-Bear, New York

blaow



Lyssna och njut!

Nu ska jag bleka mitt hår igen.

Freeee

JAG ÄR SNART KLAR! Gjorde precis klart min nagellacks uppgift. Shit va skönt, vilken känsla! hahaha nu har jag bara ett prov kvar. SEN ÄR JAG FRIIII!


hehe :)


gammal bild

 

Kanske lägger upp lite text från arbetet om någon är intresserad av att läsa om naglar..

På måndag ska jag till stan, och förhoppningsvis få min kamera sladd så jag kan lägga upp alla Florida bilder! Och mina nya naglar som jag gjorde igår, och alla andra bilder jag tagit! :)

Godnatt ♥

My Paradise

Kollade igenom min bilddagbok som jag inte använder längre. ÅÅH gud vad jag börjar sakna gammla minnen!
Saknar min mamma, då när hon betedde sig som min mamma. hehe.

Bild från sommaren 08. haha min kind!


Och jag saknar Thailand
:( Åh min mormor och morfar! Mina morbröder och Jaj Bom! (morfars syster) Hon är bäst! Och mina två underbara kusiner! (en är inte så underbar.. jag tror hon är djävulen haha), har en till kusin men träffar inte henne..

Min morfar!

 

Min mormor och min lilla kusin Im.

 

Im och Jaj Bom :D

 

Im och min andra kusin, Cartoon heter hon :D Hon är ond! haha

 

ÅH! Jag saknar våra spelkvällar. Dom är bäst ♥

 

Mamma och Im

 

Paradise

 

The end <3


min bilddagbok: http://81.bilddagboken.se

Princess Niang

Spenderat hela dagen i badrummet. haha blekt och klippt mig.. blev inte tillräkligt ljust så jag får fixa det nån annan dag.

 


balloons


48 h

Nu har jag vart vaken i två dagar i streck.. inte sovit alls. Hmm om man räknar så blir det väl .. äh! typ 48 timmar? haha ska nog sova snart. är inte så trött faktist :P

...

R.I.P Guru..

Emerald cup & shoes

Första gången jag gillar "sport" klackar.. vet inte vad jag ska kalla dem, men ni fattar.
Nästan så att man vill ha dem!

 

 

Good news

Min bror (som är i usa just nu) tävlade i en super heavy weight tävling i lördags och kom tvåa :) Grattis :D

Pappa blev typ superglad haha :D Kan lägga upp en bild sen

 

nu måste jag plugga :(


Love 4 ur ears

Vad har hänt med youtube ? Eller är det bara jag som inte hittar koderna?


Over lyrics









Jag mår bra! ♥

Happy Bday P

Idag fyller Amirs mamma år, Grattis to her :D Vi köpte hem 3 st kebab pizzor och 2 calzone :D yummy.
Vanessa håller på att baka tårta nu och jag, baby och Sina spelar Fight for NY. Blir bara roligare och roligare :P

xo ruby

Thoughts

När jag har svårt att sova börjar jag tänka. Tänker på sånt jag inte tänker på vanligt vis, typ på dagen när jag har saker för mig. Tänker på saker jag oftast inte vill tänka på, saker som gör mig ledsen lr fundersamn.. Vill skriva av mig det men ångrar mig alltid. Dagen efter glömmer jag det oftast. Och om jag kommer ihåg det orkar jag inte tänka på det, så jag tänker på annat. Sånt som gör mig glad. Eller så tänker jag inte alls. Jag gillar inte att tänka för mycket, brukar bara leda till att jag tänker på något dåligt.. Men nu känner jag att jag vill skriva av mig. Även om jag kommer att ångra mig imorgon och vilja radera allt. Gillar inte att bli känslosam.

Dagarna går och när jag inte kan somna börjar jag tänka igen, som nu. På liknande saker. Började tänka på en vän som jag inte umgås med så mycket längre. Umgås inte med nån längre typ, tappat kontakten helt enkelt, efter studenten. Men jag tänker på en speciell vän. En vän jag kunde vara mig själv med, en vän som retade mig men var alltid där när det verkligen gällde. Vi var alltid med varandra, vi gick till burger king istället för att gå till skolan, vi åt alltid våra känslor med ben&jerrys, vi tog alltid massa kort på våra sneakers och typ allt vi såg!, du skrattade åt mina kinder som vibbrerade när vi åkte spårvagn, vi gjorde egna cam videos på datorn hemma hos mig. Det finns så mycket jag kan skriva men det skulle ta hela natten. Vi gjorde så mycket på så kort tid.

Och nu träffas vi knappt, när vi gör så känns det inte som förr. Kan inte va mig själv längre, blir mitt blyga och tysta jag nästan som i början när vi satt i grupparbete för första gången. 

Det ända jag vill är att jag inte vill att något dåligt ska hända dig, jag vill inte verkligen det. För jag bryr mig fortfarande. Även om du sagt elaka saker som sårar ibland, även om du ljugit, och även om vi inte har någon kontakt i framtiden, så kan jag inte sluta bry mig. I mina ögon är du fortfarande 14 år haha, fast du nyligen fyllt 18.
Jag vet inte vad jag skulle gö om nått hände dig...


Hon kommer inte att se detta efter som hon inte vet att jag har en blogg. Ingen förutom min amir och min "bästis" vet att jag har denna blogg. Fast jag tror inte att hon ens läser den.

nej usch nu har jag fått ut det mesta. Jag kommer som sagt vilja radera detta och inte vilja att någon ska se det...
får se..
God natt

NY

Helt seg dag, håller på att spela Def Jam Fight for NY. Som vi köpte igår åt amirs bror. Det var kul i början, sen blir det lite tråkigare. Påminner mig om B-Boy. vi skulle köpt det istället!


Har försökt att göra massa kändisar men det gick inte bra haha. Dåligt att man inte kan göra tjejer!


B-Boy
Ett av mina favorit spel!


Träffade min lärare igår, hade film redovisning. Berättade om Kick Ass haha. Det gick bra, fick reda på att jag blir godkänd i både svenska A & B. YES! Ska bara skicka in religionuppgiften, en uppgift om nagellack och göra ett Frisörprov. EASY! Sen är jag good to go! Get out of here!


bloglovin