She lives in my lap

Gaah vill äta maten jag nyss laga men kan inte för Svinto är fastklistrad i mitt knä haha. (Tänker på låten Andre - She lives in my lap)
Hon är så svartsjuk ibland eftersom jag börjat klappa Princess.. kunde inte det innan för hon fräste alltid. Jag vet, weird names. Lars har döpt dem bårda haha :P

nej nu måste jag lyfta ner henne så jag kan äta innan den bränns!!!

Blekning 2

Nu har jag gjort lite slingor här och där.. ska skölja ut det om ca en kvart.. om det inte blir någon för stor skillnad får jag väl göra om det imorgon :)


 Har målat mina naglar men kan inte lägga in bilder för datorn tar inte emot mobilen ?! Vet inte hur jag ska förklara aya..

Byee

Blekning

Har gjort två prov slingor i mitt hår nu och en slinga på utväxten.. Får se hur det blir :P säkert orange men men :P Skulle köpt silvershampoo!!

ska straxt kolla hur det ser ut...

Stan

Är fixad och klar. Väntar på att klockan ska bli hel så jag kan gå ner till bussen.
Jag vill slinga håret nuuuu!! Cant wait ;D muuhaha


Lil Wayne - The Flyest
Hejdååå •


ox ruby

update

Gaah jag e såå TRÖTT!! Och klockan är bara 7. Blev småtrött vid 3 tiden! Fast det är igentligen inte så konstigt när jag vaknar 4-5 på morgonen :P

Har vart hos baby hela helgen. I måndags träffade jag mamma i stan, köpte bebis kläder till henne och lite annat. Såg en jääätesöt leopardmössa med öron och rosett på HM. Var såå nära på att köpa den, men jag tänkte att jag kunde göra det någon annan gång i stället. När jag är i USA så ska jag hålla utskik efter något liknande :)

Skulle träffa Jay idag men ingen av oss hörde av oss till varandra?! Det blir (nästan) alltid så när vi ska ses haha. Får se om hon vill ses i morgon, ska ändå till stan på något möte och sen ska jag köpa blekning. Har vart sugen på att göra lite slingor :D


en gammal men rolig bild på mig hahah






Ska fila klart mina naglar, sen sova godnatt


No more late nights

YES! Jag har vänt på dygnet!!!! Äntligen :P No more late nights. Vaknade för en halv timma sen och är aspigg! Jag ska typ börja på nån diet och gå ut och gå. Hmm undra hur detta kommer att gå?! Jag är ju världens lataste :P



Igår hittade jag gammla bilder från min kamera på amirs dator. Fanns bilder från balen, studenten och olika födelsedagar osv!! Hade glömt att jag hade dem :D Kanske kan lägga ut några senare..






vi vill se New Moon igen!!!!





ox ruby


New Moon

One word. New Moon var bäst! :D


Fattar inte hur vissa kan säga att den e sådär?!! Jag vill se den igen :D

♥ yo y mi bebe

hoppas du har det bäst ♥ 



2006

Jag kan inte vänta tills på fredaag!!! Då blir det New Moon med baby. Han sa idag att han hade köpt något till mig! hihi :D Så gulligt ♥ får se vad det är på fredag!







Hittade en gammal bild på mig :D huhu






ox ruby


Ultraviolet



Yaay! Kid Sisters nya album är ute! Ultraviolet.



Har inte skrivit för jag har vart helt upp o ner dem senaste dagarna. Sovit på dagarna och vart vaken på nätterna för det mesta. Not good! Har inte alls mått bra av det, men nu börjar det bli bättre.



Hittade en sida där man kan ha egna "husdjur". haha lite kul. Man kan även ha dem som bakrund och de rör sig.

                            
www.foopets.com



xo ruby

Vända på dygnet, ja tack!

Oopsi, märkte nu att klockan är 7 på morgonen. Haha slutade måla precis. Min rygg klarar inte av mer. Ska nog dygna. Ska upp och göra marabou capuchino och kanske kolla på film? huhu





Sugar got a long way to catch uuuuuu (stavas catch så? haha jag orkar inte kolla upp det) haha börjar bli flummig
Från Erykah Badu - Honey ♥

ox ruby

Obsessed

Blää jag är inte alls trött. Jag och baby gjorde en deal, från och med imorgon ska vi vakna tidigt och sova tidigt, haha yeah right. Nemen ska försöka gå upp tidigt imorgon!! Wish me luck, cuz I neeeed it BAD!



Lyssnar på Trey Songz nya album Ready. Visste inte att den kommit ut. Im after, jag som väntat länge på den. Har typ tappat lite av intresset för han eftersom jag aldrig fick gå på hans konsert. Massa strul blev det och jag var helt förkrossad haha aså jag menar grät ihjäl mig så fort jag hörde en låt eller tänkte på situationen HAHA. Stackars mig.  :P

Jag kommer in i olika faser för olika artister typ. Jag blir galen och lyssnar sönder deras musik. Tror aldrig att jag kommer att tröttna. Tillslut gör jag det. haha I never learn! Dock kommer dom (nästan) alltid att finnas där..
Just nu är jag "galen" i Sophia Fresh



Här är bara några jag vart "galen" i.

       


And here's Sophia Fresh




Haha jag har tråkigt!! Jag vill måla men jag måste ju sova! :(

Godnatt ifall jag går och lägger mig !


ox ruby♥


 


chris brown


WTF is he wearing?



ox ruby


mys

Nu har jag duschat, väntar på att min fiskgratäng skall bli klar. yummy :D
Sen skall jag göra mitt hår lockigt (krulligt blir det i början) med hjälp utav en blå grej.. Ser ut som en blomma haha vet inte ad det heter. Kan lägga upp en bild senare.



Hos amir ritade jag och vi tittade på massa filmer! Vi gick ner till hemköp en kväll och köpte 2 liters vanilj glass och maränger. Vi skulle göra marängswis :D När vi kom hem gjorde jag egen chokladsås. Tog liiiite mjölk och massa oboy pulver och blanda! Jätte gott! Så kollade vi på Tyson och Bedtime stories! Den var jätte rolig! När filmerna var slut så var glassen det samma. Haha


Marängswis YUMMMM




Här är några av bilderna jag ritade...

Här har jag börjat färglägga några..





xo ruby


lala

Kom nyss hem från baby, vart där sen i måndags. Ska gå och duscha nu sen äta och fixa mitt hår i guess!



Min Tiger! Denna bilden är så rolig. Togs en månad sen ungefär.
Igår drömde jag om han igen, det var så mysigt, kändes som om jag var med han påriktigt.
Saknar han :(




ox ruby

bloglovin